Екскурсія до бібліотеки

    У сонячний, теплий день бібліотека – філія № 40 радо зустрічала гостей. Завітали до бібліотеки учні 2-В класу Одеського ліцею №49 з батьками. Для того щоб ближче познайомитись, для дітлахів була організована цікава і пізнавальна екскурсія. Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – стати активними читачами, познайомившись з дивовижним світом книги.
Дітей тут зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники. Бібліотекар зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Учні познайомилися з правилами користування бібліотекою, жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, перегортали сторінки дитячих періодичних видань, серед яких: «Малятко», «Джміль», «Яблунька».

    Працівники бібліотеки  ознайомили дітей з книжковим фондом, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками.

    Гомінко та весело було в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати читачами, вибрати цікаву літературу. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших читачів.

Ласкаво просимо до дитячої бібліотеки №40! До нових зустрічей!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.