Факультатив успіху «Стів Джобс. Батько цифрової революції»

“Тільки наявність мети приносить життю сенс і задоволення. Це сприяє не тільки покращенню здоров’я та довголіттю, але також дає вам крапельку оптимізму у тяжкий час”. Стів Джобс

18 жовтня у бібліотеці відбулась зустріч з читачами, темою якої став Стів Джобс. А саме: невідомі факти з життя засновника Apple. Бібліотекар Юлія розповіла, що таке цифрові технології у теперішній час та запропонувала глядачам фільм. Успіх «батька цифрової революції» був приголомшливий, а його життєвий шлях і досі стає темою дискусій.
 24 лютого 1955 року, народився американський підприємець і винахідник, глава корпорації Apple Стів Джобс. Він був великим візіонером, підприємцем та “батьком” цифрової революції. Його пам’ятають як видатного новатора та дивовижного провидця. Колишній генеральний директор Apple був лідером та легендою. Джобс був і яскравим оратором і завжди перетворював презентацію нової продукції чи виступ перед публікою на перформанс. І йому було що сказати, тому після себе він залишив не лише надзвичайно успішну компанію, а й багато мудрих слів. Незважаючи на інтерес мільйонів людей до Стіву Джобсу, багато деталей його приватного життя до самої смерті залишалися прихованими для широкої публіки. 
Стів кілька разів очолював списки найбільш ненависних директорів в пресі. Став культовою фігурою. Презентував світу комп’ютер iMac, потім планшет iPod і смартфон iPhone. Так, у 25 років, Джобс став одним з наймолодших мільйонерів свого часу. За даними журналу Forbes, у 2009 році стан Джобса становило 5,1 мільярда доларів. Тоді він займав 43-е місце у списку найбагатших американців.

 Чому «Аррle»? Просто Apple (яблуко з англ.) – улюблений фрукт Стіва Джобса. Отже, 1 квітня 1976 року відбулася офіційна реєстрація – День народження компанії «Аррle». Компанія була створена у гаражі будинку батьків. Стів Джобс стає одним із найбагатших людей в США. Звичайний хлопець без матеріального фундаменту зумів завоювати світовий авторитет і визнання.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.