Кольоровий фант: У кожній людині є сонце

Жовтий колір – це дуже теплий і приємний відтінок, який приховує в собі радість, надію на щастя. Він часто символізує свободу, позбавлення  від різноманітних обмежень та проблем. Жовтий – колір сонця. Восени, взимку та ранньої весни жовтий колір життєво необхідний людині. Його можна використовувати у вигляді яскравих плям в інтер’єрі або аксесуарів у одязі.
Жовтий колір пробуджує жагу до знань. Стимулює прагнення пізнавати, вивчати , пізнавати щось нове. Спонукає кудись йти, їхати вирушати в подорож. Цей колір допомагає концентрувати увагу і здатність запам’ятовувати. Творчим людям жовтий колір дарує натхнення.
Недаремно наш прапор саме жовто – блакитний. Українці – це мудрий народ, який споконвіку вмів підбирати символи, які мають величезну силу та є справжніми захисниками для кожного.
Саме тому наші маленькі українці, наші жовто – гарячі сонечка завітали в бібліотеку на сонячний майстер – клас. Маленькі читачі дізналися багато корисної інформації, працювали руками, вчилися взаємодіяти в команді, слухали голосне читання оповідання Ірини Прокопенко «Сонце, сонечко і соняшник». У піднятому настрої вирушили вони з бібліотеки з яскравими поробками, виготовленими власноруч. Та з побажанням завітати до бібліотеки ще не один раз! Всім хорошого дня і гарного настрою!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.