Відкрита кафедра «Відведіть дитину у бібліотеку»

З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ. Ми впевнені, що такий досвід спілкування з книгою зможе розкрити і приблизити світ нашим відвідувачам, у якому вони будуть читати, уявляти і розуміти.
Сьогодні   6 лютого 2024 в день «Відведіть дитину в бібліотеку» працівники дитячої бібліотеки №40 запрошують на гостини і до співпраці читачів та їх батьків, а також всі бажаючих ! Завітайте і ви до нашої бібліотеки, і отримаєте багато корисного – будь-яку інформацію, цікаві книги, змістовне дозвілля і гарний настрій!

Міжнародна ініціатива, яка отримала визнання у різних країнах світу. Створена в 2011 р. у Коннектикуті керівником служби по роботі з дітьми публічної бібліотеки Уотерфорда Н. Ліпман і К. Огаста (Стратфордска бібліотека) спільно з художницею Ненсі Елізабет Уоллес. День «Відведіть дитину в бібліотеку» покликаний підвищити обізнаність громадськості про важливість бібліотеки в житті дитини і просувати бібліотечні послуги та програми для дітей і сімей.

Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. В дружній атмосфері наші маленькі гості пригадали основні правила користування книгою, переглянули повчальний мультфільм, показали себе справжніми знавцями і любителями читання під час вікторини.
Родзинкою зустрічі став майстер-клас по виготовленню порбки «Розумна Лисичка» із легкого пластиліна  адже вироби своїми руками – це завжди корисно, які розвивають не тільки дрібну моторику, а й тренують фантазію і творчі задатки. Юні читачи отримали справжнє задоволення від голосного книги Лоуренца Паулі «Лисичка йде до бібліотеки» про неймовірну дружбу та що з цього вийшло!


Невимушена атмосфера зустрічей спонукала до діалогу та роздумів, і що найголовніше – до нових знайомства. Ми щиро раді, адже тепер у бібліотеки з’явились нові справжні друзі.

Приходьте до найближчої  бібліотеки  та познайомтесь з  її історією та  головною цінністю – книгою, бо книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання, весело і з користю проводити вільний час!

Відведіть дитину у бібліотеку !

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.