День Наума Грамотника

14 грудня 2011 року у бібліотеці було проведено свято “Пророк Наум, настав на ум”.   В святі приймали участь читачі. учні 4В класу школи №17 (класний керівник Воронкова З. М.)

За народними віруваннями, Наум — покровитель розуму, знань і доброчинства. Селяни вважали: якщо на святого пророка розпочати навчальний процес, то дитина краще засвоюватиме науку, а відтак набереться ума-розуму. З цього приводу казали: «Пророк Наум наведе на ум».

Дівчатка приймають участь у конкурсі       Весь клас приймає участь у грі-конкурсі “Домалюй”                                                           “Наумова грамота”

Кращий читач бібліотеки з 4В класу –         Головний бібліотекар Коваленко М. М. Дмитро Мусатов одержав нагороду –           розповідає про перші книги, які навчають цікаву книжку                                                    грамоті

Головний бібліотекар Коваленко М. М.                         Фото на згадку                                    знайомить читачів з книгами серії  “Я пізнаю світ”

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.