Музейний потяг: «Одеса-Головна» (до дня музеїв)

До Міжнародного дня музеїв 19 травня у бібліотеці-філії №40 відбулась віртуальна подорож музейним потягом ” ОДЕСА -ГОЛОВНА” містом зокрема і музеями Одеси. До уваги користувачів пропонуються путівники та фотопутівники, альбоми репродукцій, збірники, присвячені різним аспектам наукової діяльності музеїв, ілюстровані інформаційні видання, науково-популярні видання.


 Одеса по праву пишається своїми музеями. Першій музей був відкритий в Одесі у 1825 році.У наш час велика кількість музейних закладів щодня відкривають двері для відвідувачів. В рамках заходу читачі мали змогу завітали до “Музею книги №13”, познайомитись з з цікавими експонатами: самою маленькою та самою важкою книгами,з самою старою,книжкою,яка губилася декілька разів,з самою популярною книгою бібліотеки.

Інтерактивний музей сучасної дитячої книги дарує відчуття приємного і пізнавального спілкування, що робить дитину поціновувачем музею і формує нові позитивні враження про діяльність і важливість цих закладів культур .Ласкаво просимо до дитячої бібліотеки № 40!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.