Сім чудес України

29 січня до бібліотеки № 40 завітали читачі- учні 3Б класу 15 загальноосвітньої школи. Наша зустріч пройшла у форматі ” подорожі” до найцікавіших місць рідної країни. Мандрівка до семи чудес України  вийшла не тільки туристичною,але дала змогу  поринути у далеке минуле, доторкнутися до історії різних куточків нашої неньки  України, більше дізнатися про її велич та неповторність.IMG_0090   IMG_0105Кожне місто гостинно відкривало свої двері. Побачили Києво-Печерську Лавру і Собор святої Софії у Києві. Прогулялися по дендропарку в Умані. Хлопців захопили неприступні фортеці в Кам’янці-Подільському та Хотині. Були на Хортиці і в античному Херсонесі Таврійському.
Подорожували разом з книжками,  які вели нас, допомогали знайти вірний путь.
Як у кожній  мандрівці було весело, галасно. Читали,співали пісні, розповідали про  видатні міста  і мріяли про майбутні подорожі , відповідали на питання вікторини , навіть  заплетали косу -символ жіночності і краси  української дівчини.
Непомітно сплинув час і наша мандрівка добігла кінця. З хлопцямиі  і дівчатами 3Б класу ми  запланували нову подорож, приходьте до бібліотеки № 40 радо візьмемо  і  ВАС!
IMG_0106   IMG_0120Технічну базу (проектор) забезпечила  соціальна служба Суворівського району. Щіро дякуємо Вам!
IMG_0152   IMG_0157

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.