За каждую страницу шагну, как за порог

6 березня 2017 року в нашій  бібліотеці відбулась презентація книги Сашка Дерманського “Бигимоти не медмеді”, а також книги “27 причин читати книги”.

IMG_0017        бигимоти-не-медмеді

Усі знають Сашка Дерманського як чудового прозаїка, дитячими повістями якого зачитуються і малі, й дорослі. Але досі мало кому було відомо, що Дерманський – не меньш чудовий дитячий поет. Збірка “Бигимоти не медмеді” відкриває читачеві нову грань таланту улюбленого автора.

IMG_0006   IMG_0011

За участю бібліотекаря Чеботової Наталії Олегівни наші юні читачі – учні 2-Є класу школи №22 (кл. керівник Куницька Олена Михайлівна) розіграли цікаві сценки й поринули у веселий, іронічний світ героїв віршів Сашка Дерманського.

IMG_0013   IMG_0022

img005                IMG_0025

Бібліотекар Антонюк Лариса Миколаївна представила книгу “27 причин читати книгу”.

В зв’язку з появою гаджетів, які весь час вдосконалюються і оновлюються, читання втрачає свою популярність у молодого покоління. Ми пропонуємо вам незвичайну книгу, яка надійшла в нашу бібліотеку і яка вчить саме читати. Автор цієї книги Ірина Порхун.                                                                                                                                    «Чи так сталося, що тебе не вражає сама ідея читання?» – запитує автор і розкриває таємниці мистецтва прочитання текстів, адже читання і сьогодні є популярним і захоплюючим заняттям. Хоча книга призначена для дітей молодшого шкільного віку, вона стане активним помічником батьків та вчителів.

IMG_0033   IMG_0039

Завідувач бібліотекою Стемберська Ольга Олександрівна розповіла читачам про перші книжки: з чого їх робили і як їх писали.

IMG_0041   IMG_0047

Бібліотекар Санду Олена Валеріївна розповіла про нові цікаві форми роботи з книгою.

IMG_0051   IMG_0050IMG_0058   IMG_0054

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.