Конкурс “Найкращий читач України – 2011″ стартує!

Хто зараз може стати учасником конкурсу: діти віком 12-13 років (учні 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів, читачі дитячих бібліотек). 

Коли проходить конкурс «Найкращий читач України – 2011»: 1 лютого – 2 травня

Місця проведення: дитячі і/або сільські бібліотеки (філії) всіх населених пунктів України.

Що потрібно зробити, щоб взяти участь у Конкурсі: прийти у свою дитячу чи сільську бібліотеку і розпитати бібліотекаря про Конкурс. У бібліотеці координатор конкурсу надасть всю необхідну інформацію та анкети для участі в Конкурсі.

Останній термін заповнення анкет учасника: У нашій бібліотеці 16 лютого.

Конкурс дитячого читання дає можливості!

Його учасникам можуть здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню, що підсилює в дітях почуття власної вартості. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх уподобаннях,  подискутувати про улюблені книжки – це сприяє кращій соціальній адаптації і підвищенню самооцінки; Переможці зустрічаються з улюбленими авторами; знайомляться з історією та культурою Львова, дізнаються більше про сучасну українську літературу; Ну і звичайно – нагороди: нові книжки від українських видавців та подарунки від партнерів.

Переможці 1-го етапу конкурсу 2010 року дитячої бібліотеки-філії №40 (Куцак А., Латишко А.) та бібліотекар філії Підіпригора О. В.

Проведення 3-го етапу конкурсу 2010 року у ЦБ ім. Гайдара м. Одеси

У 2011 році переможцем конкурсу можеш стати ти! Приходь до нас. Ми чекаємо на тебе.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.