Новенькі!

Не обійшли новинки й молодших читачів. Для них те ж є дещо цікавеньке. Представляємо до вашої уваги, деякі з книжок, що поповнили полиці бібліотеки:

Е-е-есторії екскаватора Еки

Ека — маленький екскаватор. Але пригоди в нього великі, часом — світового масштабу. Він, мов справжній супергерой, може занапастити чи врятувати світ. Ека любить розповідати про свої дивовижні пригоди: як вичерпав ковшем пів моря, як зірвав із неба зірку, як ледь не викрав айсберг у Антарктиді. Ека дуже хоче бути корисним. То святому Миколаю допоможе, то скелет динозавра в музей привезе, то врятує від знищення улюблений парк. Можливо, як відомий барон Мюнхгаузен, Ека трішечки перебільшує у своїх е-е-есторіях? Але на те вони й «Е-е-есторії екскаватора Еки» — кумедні історії найбалакучішого екскаватора в світі.

Серія книг: як змайструвати літак, як будувати дім, як прокласти залізницю, як змайструвати автомобіль. Читаючи ці історії, сповнені пригод та труднощів, ви зможете чимало дізнатися цікавого та корисного.

 Серія книг пригод Бодя. Симпатичний хлопчик Бодьо стане улюбленим товаришем вашої дитини під час її перших кроків у навчанні мови. Ця книжка є першою частиною серії про його пригоди. У ній зосереджено увагу передусім на звуконаслідувальних словах і голосних звуках, які вимовляють уже однорічні діти. Видання також рекомендоване для роботи з трохи старшими дітьми, що затримуються в розвитку мовлення.

Місія “Порятунок”: бджоли. Бджілка Яся нудьгує у вулику. Життя здається їй не таким цікавим, як у інших бджіл. Тож вона вирішує здійснити незвичайну мрію — полетіти в Париж. Проте у французькій столиці від своїх нових подруг вона дізнається, що на бджіл чигає страшенна небезпека. Яся мусить повернутися, щоб попередити свою родину, але що ж чекає на неї?..

Друга книжка Євгенії Завалій із серії «Місія Порятунок» розповість, чому бджоли такі важливі. З нею діти навчаться розрізняти породи цих маленьких розумних комах і дізнаються про світову та українську традиції бджільництва й екологічні загрози цьому виду. А також — багато прецікавих фактів про бджіл.

«Життя іграшкових овечок». Життя іграшкових овечок цікаве у кожну пору року. Взимку вони чекають на таємного Миколая і виглядають снігову овечку, навесні радіють першим вербовим «котикам» і влаштовують велике прибирання під пісню, яку склала овечка Солька. Влітку на всіх чекає велике купання і нова перукарня овечки Найди, а восени можна влаштувати показ мод і робити чудові намети з опалого листя! А ще овечки сваряться і миряться, влаштовують піжамні вечірки, читають книжечки і прибирають рідний ліс від сміття… Тож нудьгувати їм ніколи, як і тобі, коли поринеш у пригоди разом з ними!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.