Потойбічний квартал «Хеловін з героями Отфріда Пройслера»

Хелловін – сучасне міжнародне свято, яке останнім часом все більше подобається молоді. Це саме те свято, коли   дозволяється робити все,що завгодно: бешкетувати, розважатися, жартувати, відриватися на повну, але не забувати і про книжки. «Біблотечний Хеловін»  мав свою тематику і був присвячений казкам відомого дитячого письменника Отфріда Пройслера та його дивовижним героям.

В конкурсах, які більш були смішними, ніж страшними: «Дім привида» «Шурши лапками!», «Сміхотерапія», «Вгадай мене!», «Жахливий мішечок», мали змогу прийняти участь всі охочі.

Було дуже весело, читачі повноправно відчули себе героями свята, містичнимиперсонажами жанру «хорор» та як нагороду отримали солодкі подарунки.

Співробітники бібліотеки постаралися на славу, і бібліотека перетворилася утаємниче  місце з гарбузовими головами, паперовими кажанами іпривидами – атрибутами «найстрашнішого свята року».Дружно та згуртовано створювалися чарівні фотозони для відвідувачів,готувалися солодкі подарунки та книжкова виставка «Страшно цікаві історії» з найпопулярнішими книжками на дану тематику. Серед яких особливе місце було виділено книжкам Отфріда Пройслера.

Наприкінці свята читачі із захватом і цікавістю гортали сторінки містичних книгвідомих українських та зарубіжних авторів, представлених на книжковійвиставці .

Тож бібліотечний Хелловін – гарна нагода для читачів порозважатися,розвинути свою творчу уяву, дізнатися щось нове та цікаве, і звичайно, незабувати про книгу та читання.

 Захід підготувала і провела Клименко Л.С.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.