Спортивний квест: «Активні ігри на Kinect-майданчику»

Олімпійські ігри є найвідомішим і масштабним спортивним заходом у всьому світі. З’явившись ще в Стародавній Греції, вони були забуті на довгі століття, але в решті решт людству все ж вдалося їх відродити. За минулий час вони зазнали масу змін, але суть їх залишилася незмінною – це змагання найдостойніших і найдосвідченіших спортсменів. Список олімпійських видів спорту поступово поповнюється і вони стають все більш різноманітними. Важливими вважаються змагання, засновані на інтелектуальній діяльності, метою якої є досягнення спортивного результату.

    Деякі види спорту з’явилися завдяки випадковості. Наприклад, дартс з’явився після того, як під час змагань лучників пішов дощ і нудьгуючі спортсмени, перемістившись до таверни, почали метати стріли в мішень голими руками.

Хоча серед нас немає професійних олімпійців, але позмагатись люблять усі. Учасники спортивного квесту у бібліотеці №40 залюбки долали всі перепони – усілякі різноманітні цікаві завдання. Руденко Юлія розповіла невідомі факти про спорт, а на самих уважних чекала спортивна вікторина. Ніщо так не бадьорить з ранку, як весела руханка у добрій компанії. А змагання на влучність підтримують командний дух і жагу до перемоги.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.