«Собака –Читака»

    У рамках весняного щорічного «Bookmark-Bum!» фестивалю книжкової закладки відбувся майстер клас з паперопластики «Собака –Читака» для дітей дошкільного віку та читачів 1, 2 класів.

     Захід містив матеріал, який знайомить дітей з правилами користування книгою, необхідність застосування книжкової закладки у роботі з книгою. Також для читачів була презентована книга Сергія Лоскута « Великі собаки бояться маленьких дівчат», відбулося голосне читання. З задоволенням роздивилися ілюстрації до книги , які зробив  художник Максим Долинний. А також була підготована підбірка книг під назвою «Хвостаті друзі». Кожен учасник заходу зміг підібрати книги на свій смак!

     Закладки- оригамі з паперу – це легко і швидко, якщо знати кілька тонкощів. Древнє китайське мистецтво оригамі має сотні тисяч прихильників у світі, а для дитини таке заняття не тільки захоплення, але й можливість проявити свій творчий потенціал, талант, уяву. Діти швидко та легко складали закладку-трикутник, а потім декорували її на свій смак: до закладок клеїли вушка та оченята, розмальовували. В результаті звичайний паперовий кутик-закладка перетворився на чудового цуцика, з яким читання стає ще цікавішим!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.