Пригоди з відомим вуханем: «Крізь кролячу нору» (120 років Б. Портер «Казка про кролика Пітера»)

20 грудня 2022 у дитячій бібліотеці –філії №40 відбувся захід  для 1-4 класів присвячений творчості відомої англійської письменниці Беатрікс Поттер за книгою «Флопсі, Мопсі  та Ватний Хвіст».
Бібліотекар Клименко Л.С. підготувала книжкову виставку- «Книжки з вушками», до якої  увійшли книги відомих дитячих письменників. Відбулося  голосне читання твору Беатрікс Поттер. Читачі з захоплення прослухали їсторію ,в який познайомились з неперевершеним  бешкетником Кроліком Пітером та його великою  казковою родиною!

Прославлена ​​англійська дитяча письменниця і талановитий художник, відома всьому світу як творець таких чудових персонажів, як їжачиха Ухті-Тухта і кролик Пітер. Творчість Беатрікс Поттер орієнтована на дітей різного віку і припаде досмаку навіть дорослим. Її твори користуються великою популярністю вже більше ста років. Створені автором казки та оповідання переведені на кілька десятків мов і продаються в різних країнах світу!

Більшість книг – це збірники невеликих оповідань для дітей з ілюстраціями автора. При цьому майже всі вони присвячені тваринам, наприклад, білченяті, кішці, качці та іншим. Відмінною рисою історій є досить простий сюжет з обов’язковою мораллю і щасливою кінцівкою.

Завершила захід міні-вікторина  присвячена життю і творчості Б. Поттер  та її казковим героям!

Приходьте до дитячої бібліотеки №40, завітайте разом з нами у чарівний світ Беатрікс Порттер!

Пам’ятайте, головне — аби щодня в світі ставало на одну непрочитану книжку менше!

Відповідальна : Клименко Л.С.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.