Спортивний квест: «Активні ігри на «kinect-майданчику»

Рятівною силою в нашому світі є спорт – над ним як і раніше майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, на чиєму боці перемога. Д. Голсуорсі

Слово «спорт» запозичене з англійської наприкінці XIX — початку XX століть.  В англійській мові (з дещо іншим значенням) відоме з Середньовіччя. Означає «шукати розваг, забав»; «відносити, відволікати від роботи». Світом рухає конкуренція, а спорт – одна з вищих її форм. І це так само природно як і життя навколо, адже дух змагань закладений в нас самою природою. Спортивне змагання має сенс тільки в тому разі, коли переможець наперед невідомий. Сила й спритність різних людей не однакова тому велика частина змагань організовується з обмеженням для учасників.
6 червня в дитячій бібліотеці філ№40 відбувся Спортивний квест:  «Активні ігри на kinekt-майданчику».  У заході брали участь діти різного віку. Квест складався не тільки з інтелектуальних завдань, а також  з фізичних вправ. Навіть батьки долучились до фізичних вправ.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.