Територія дівчат: «Хіт-парад книжок в «панчохах» (до дня Дівчат)

Цікаві книги для дівчат варто підбирати відповідально, щоб захопилися процесом читання на все життя. Читання корисно для розвитку мови, уяви, інтелекту, але найголовніше – воно допомагає знайти себе. Дуже важливий саме вибір книг, адже прочитана книга може запам’ятатися на все життя. До дня Дівчат Дитяча бібліотека №40 рекомендує:

Цікаві книги, які варто прочитати хоч раз у житті починаються з «Аліси в Задзеркаллі» та «Аліси в Країні Див». Чудова повчальна історія, яку варто знати не тільки дітям, а й підліткам і дорослим.

Захопливі пригоди продовжуються у Задзеркаллі, де Аліса зустрічає не тільки старих друзів, а й нових ворогів. Шахова дошка розкладена, фігури на своїх місцях – потрібно виграти партію.

Книга буде цікава ще й тому, що видання це зовсім незвичайне – завдяки додатку у смартфоні ви зможете оживити героїв та пройти з ними важкий шлях шахових партій. Творцем унікальних ілюстрацій стала Євгенія Гапчинська.

Цікаві книги українською, які допомагають боротись із лінню та змушують вірити у себе – також є! «Незвичайні пригоди Алі» розповідають про дівчинку, яка потрапляє в чарівну країну Недоландію. Саме тут їй доведеться повірити у себе та навчитись обирати вірний шлях.

Аля побореться із лінивими персонажами, виведе на чисту воду брехунів та переможе в’їдливих Сяк-таків. Галина Малик у дотепній та цікавій формі піднімає важливі питання майбутнього, зрілості та віри.

Серед казок завжди є ті, які варто перечитати! “Казки для дівчат” -це книжка про віддану дружбу та гарячу віру в те, що в тебе все вийде. Чи це важка дорога крізь сніги, чи боротьба із розбійниками, чи долання сили крижаного уламка. Вистачить вам сміливості кинути виклик лютому ворогу заради того, кого любиш?

Дівчатка і хлопчики, приходьте до дитячої бібліотеки №40 і ми з радістю запропонуємо ВАМ сучасні і цікаві книжки!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.