«З козаків беремо приклад»

14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем українського козацтва наша держава святкує День захисника України.  Це прекрасна нагода зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які ратними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність.
До Дня українського козацтва бібліотека-філія №40 провела  лицарський турнір “З козаків беремо приклад”. До заходу була підготовлена  тематична виставка, яка представляє найцікавішу інформацію про українське козацтво минулих часів: їхні прагнення, ідеї, почуття патріотизму.
Разом з Підіпригорою Оксаною Василівною учасники здійснили подорож у минуле, у славетні часи козацтва, дізнались чимало цікавих фактів про українських лицарів. Про життя та подвиги мужніх відчайдух, їхній побут та устрій Запорізької Січі, методи виховання та правила поведінки воїнів .
Для присутніх була підготовлена цікава інформаційно-розважальна програма. Діти з задоволенням змагались, проявляли кмітливість та спортивну наснагу.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.