Book-PARTIES: «Таємниця горщика з українськими казками»

Цікавий, чарівний світ казки. Казка захоплює і веде у незвичайний і дивовижний світ, де всі розмовляють зрозумілою людською мовою. Вона веде у далекі і дуже цікаві світи, де завжди перемагає добро, а зло зникає. Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. Не дивлячись ні на що так відбувається і зараз, і повинно відбуватись завжди.

Сьогодні маленькі читачі дітей занурились у прекрасний і чарівний світ казки! Завітали у  бібліотеку№40 учні НВК «ТАЛАНТ». Разом з героями казок діти відправились у подорож казковими стежинками, голосне читання, загадки про улюблених героїв та невеличеий майстер-клас для юних читачів організували фахівці дитячої  бібліотеки-філії №40.

Казка захоплює і розвиває фантазію та народжує мрію. Дуже хочеться, щоб мрія, а значить і казка ніколи не зникала, щоб не черствіла дитяча душа, а розквітала чарівною квіткою і вічно жила в душі кожної дитини і дорослої людини.

Читайте нові казки, пізнавайте світ, ставайте мудрішими та добрішими! Мудра та добра казка завжди була в пошані. З покоління в покоління переказуються чарівні історії, які вчать правильному та застерігають від хибного.Так буде завжди.

Приходьте до дитячої бібліотеки –філії №40, де Вас завжди чекатимуть герої улюблених казок!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.