Книжковий дрес – код: «Томас та його дракончик Блимка» (за книгами Енді Шеперд «Хлопчик, який марив драконами»)

Дракон – це істота, яка зустрічається у багатьох міфах, оповіданнях та історіях. Існує твердження, що вони колись жили на планеті, але доказів не виявлено. Це незвичайна істота має крила, хвіст, здатна літати і дихати полум’ям.

На Сході, у Китаї та в Японії багато людей шанують його і вважають символом щастя. Дракон може принести удачу і процвітання. А християнська культура вважає його проявом темряви та жаху.  

В дитячій бібліотеці №40 відбувся захід за книгами Енді Шеперд «Хлопчик, який марив драконами». Читачі бібліотеки познайомились з героями книг та дізналися про юного Томаса, який у саду дідуся знаходить дивне дерево із незвичними плодами. Ні про що не здогадуючись, хлопець забирає один плід додому. Яке ж його здивування, коли звідти вилуплюється крихітний дракон!

Хто б не мріяв мати найкрутішу у світі домашню тваринку? Та якщо хочете вирощувати драконів, варто знати, у що вплутуєтеся. Бо дракони — то не тільки веселощі та ігри. Тож тепер Томасові доведеться навчитися доглядати за справжніми драконами!

А що про драконів знаєте ви? Приходьте до бібліотеки, тут можна дізнатися навіть, як приручити дракона.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.