«Кастор – на всі лапи майстер або маленькі помічники мами та тата» професійний кластер

Як, Ви ще не знайомі з самим працьовитим бобром у сіті? А читачі дитячої бібліотеки №40 познайомились з книгою «Кастор – на всі лапи майстер» чудового ілюстратора і дитячого письменника Ларса Клінтінга. Улюбленець дітей усього світу бобер Кастор нарешті заговорив українською мовою. Тепер він разом зі своїм помічником Фріппе зможе навчити наших малюків всьому тому, що вміє сам. А вміє він дуже багато: майструвати, теслювати, фарбувати, ремонтувати, варити їсти… Цікаві та дотепні розповіді з неперевершеними ілюстраціями ― одночасно і розвага, і пізнання нового, і детальна інструкція, як своїми руками зробити щось корисне.

  Разом з юними читачами прочитали про процедуру випікання пирога, а також приємним бонусом є рецепт пирога,який дітки зможуть приготувати й самі і корисно прислухатися до порад, щодо вирощування рослин. Книга стала цікавою як дівчаткам, так і хлопчикам. Кожна сторінка обрамлена кольоровою ілюстрацію до тексту, які розглядали і обговорювали разом з біблотекарем обслуговування дошкільників і молодших класі Клименко Ліна. А також вивчили назви деяких інструментів, серверували стіл, і брали уроки шиття у Кастора.

А тим, хто не встиг на захід, бібліотекарі пропонують не засмучуватися і приходити до бібліотеки, де на них чекає індивідуальний майстер-клас «Шапка маляра» і голосне читання оповідання із книги Ларса Клінтінга «Кастор – на всі лапи майстер» – «Кастор фарбує шафку». Чекаємо на Вас!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.