Вінтажний маркет: «Речі з історією»

Якщо ви любите старовинні речі чи вам просто набридли музеї в стилі «обов’язково для відвідування», то ласкаво просимо на невелику екскурсію до Ретро-музею. Відчути дух минулої епохи можна у новому музеї. Ретро-експозиція відкрилась в бібліотеці-філії№40. Це особливе місце, де ви можете поглибитися у світ різноманітних речей та техніки минулих десятиліть. Екскурсія в музей – незабутня подорож у часі, де ви зможете насолодитися історією, красою та витонченістю експонатів. Це унікальний музей у якому зібрано багато раритетних експонатів. А ще із цікавого те, що саме ця виставка різноманітна, вона складається від нових та старовинних речей. Історію експонатів розповіла Руденко Юлія. Кожен з відввідувачів мав змогу приєднатися до екскурсії, та дізнатися багато нового мандруючи сторінками минулого. Історія речей на експозиції сповнена дивних і захоплюючих подій, і ми не можемо знати їх усі.
  Виставка особлива тим, що експонати руками чіпати можна, і це навіть заохочується. Ми вважаємо гарною ідеєю, дати кожному можливість доторкнутися до історії в прямому сенсі слова. Під час екскурсії, глядачі дізналися про яскраві, але непрості історії експонатів. Крім того, поговорили про любов читачів до ретро речей. Діти ділилися своїми емоціями, відгуками та знаннями.

Добре, що є можливість розширити свій багаж знань, причому зробити це легко та із задоволенням. Погляд у минуле – чудовий спосіб дослідити, як змінювались речі та по-новому поглянути на світ!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.