Ігрова зона «Канікули на всі 100%» у рамках проекту «Читальна зала просто неба»

   Літо – це канікули та цікаві зустрічі! Але це ще не все! Адже літо – ще веселі змагання під відкритим небом та читанки на майданчиках. Якщо протягом навчального року у школярів переважає «ділове читання», то під час канікул весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню художньої літератури і улюбленим захопленням. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книги! Весело та цікаво провели свій літній день учасники масового заходу, який проходив у дитячій бібліотеці №40 під керівництвом Оксани Підіпригори.

Впродовж заходу діти гарно відпочили, відправилися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, познайомились з книжковими новинками, пограли в музичну вікторину: «Вгадай улюблений мультик за мелодією», поспілкувалися з однолітками не через мережу Інтернет, а офлайн: бо командні змагання згуртовують людей.

Читачі взяли участь у спортивних змаганнях та творчому майстер-класі. Захід пройшов цікаво і продуктивно, бо кожна дитина, що завітала до бібліотеки, отримала корисну інформацію і мала можливість обрати для читання книги за власним смаком та уподобанням. А також намалювати своє літо, так як вона це бачить. Працівники книгозбірні прагнуть показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але і територія захоплюючих і веселих «подорожей».

На канікулах сумувати ніколи – завітайте до бібліотеки за натхненням!

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.