Фарбовий ажіотаж: «У коробці з олівцями»

В травні проводиться День розмальовки. Ажде, дійсно такий вид дозвілля робить всіх нас трохи дизайнерами. Такі книжки рекомендуються для цікавого і захоплюючого проведення часу, як дітей, так і дорослих.

Книга-розмальовка це аркуші паперу з надрукованими контурними зображеннями у вигляді різних композицій для розфарбовування. Книга може бути представлена ​​як в твердій, так і в м’якій обкладинці, мати різний формат, дизайн і зміст. Доведено, що монотонні рухи олівцем або пензлем розслаблюють.

Можливість вибирати кольори і фантазувати – розвиває творчість.

Дітям розфарбовування допомагає освоїти кольори, форми і дізнатися більше про навколишній світ. Рекомендується використовувати прості розмальовки вже з півтора року. Книги-розмальовки для дітей дозволяють граючи займатися розвитком дрібної моторики, логічного і креативного мислення, фантазії та уяви. Тренування пальців і кисті однозначно спростить навчання письму. Займаючись розфарбуванням, дитина стає більш уважною і посидючою, а успішне завершення роботи підвищує впевненість в собі.

Ось і у нашій бібліотеці пройшов день розмальовки. Діти прослухали інформацію про тварин собак, кішок та мишенят, ознайомились з новими книжками по темі. Потім розфарбовували розмальовки з різноманітними видами тварин, переглянули мультики, та завзято малювали крейдою на асфальті. Захід пройшов весело та безтурботно і непомітно, як сплинув час.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.