Благодійна допомога від Товариства Червоного Хреста України

14 грудня напередодні дня Святого Миколая у бібліотеці-філії №21 відбувся урочистий святковій захід для працівників КУ «Централізована міська бібліотечна система для дітей» м. Одеси. Представником від нашої бібліотеки №40 стала Підіпригора Оксана Василівна, яка все чула і бачила на власні очі. Вона виражає велику подяку всім, хто був причетний до організації цього свята та дякує за корисні та приємні подарунки!
Привітали присутніх зі святом – Юрій Горбатенко, в.о. директора «ЦМБС для дітей», та Леонід Бартков в.о. голови Суворовської РВ м. Одеса Товариства Червоного Хреста України. Вони наголосили про підписання Меморандуму, щодо співпраці та взаємну допомогу в цей непростий час і розповіли про численні сумісні заходи та майстер класи, які вже проводяться в дитячих бібліотеках для різних соціальних категорій містян, адже лише об’єднавши спільні зусилля ми обов’язково досягнемо головної мети – Перемоги над ворогом.
Музичним подарунком для бібліотекарів став виступ учнів КЗПСО «Музична школа №15» ім. Т.І. Боєової – Маргарити Слободенюк, Карини Серго, Дарії Берези, Владислава Куліченко, під керівництвом викладача вокально-хорового відділу Єлизавети Ведмедовської.
У теплій святковій атмосфері волонтери Суворівської районної організації м. Одеса Товариства Червоного Хреста України передали благодійну допомогу працівникам соціальних категорій КУ «ЦМБС для дітей».

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.