Смуга-fest «Я одесит, патріот України»

Кожного року Дитяча Бібліотека №40 організовує Смуга FEST «Я Одесит-я патріот!». За п’ять років існування захід змінював багато форматів, це залежало від погоди та карантину, але сьогодні особливі умови проведення фестивалів у бібліотеці, кожна творчо-інтелектуальна локація зроблена з великою вдячністю та шаною до ЗСУ. Бібліотека тримає свій культурний та інтелектуальний фронт з розумінням, як це важливо для майбутнього країни.
Ми підготували чотири книжкові виставки на тему «Одеса-моє рідне місто», «З Україною у серці», «Чорне море та його мешканці», «Море та поезія»!
Крім локацій з творчими майстер-класами, головними подіями  свята стало нагородження учасників вікторини «З Одесою у серці» -вони отримають наліпки з автографом автора патріотичних котиків ІГОРЯ МАТРОСКІНА. Також призи отримають юні поети, які склали  вірші до Дня Незалежності. Дякуємо з підтримку Громадську Організацію «ТатоХаб».
 Моє рідне місто – Одеса. Яких тільки поетичних назв не має вона! Місто-герой, південна столиця, Південна Пальміра, перлина біля моря, столиця гумору!
Вона єдина в світі, унікальна.
Опис місцевості в Одесі слід починати з її історичного центру. Там старовинні вулички, ласкаве Чорне море, найкрасивіший в світі оперний театр. А ще – найбільший та найпотужніший в Україні морський порт.
Одеса – справжні морські ворота країни.

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.