“Життя людей – то наче свічки, які горять в нічній пітьмі”

Здоров’я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров’я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує  справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу. У всьому світі  говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах – найкращі методи профілактики СНІДу.

У бібліотеці №40 старшокласники відверто обговорювали такі питання як:
Що таке СНІД?
Коріння СНІДу.
Інкубаційний період.
Чи має медицина ліки від СНІДу, вакцину, що перешкоджала б інфікуванню?
Чи можна вберегтися від СНІДу?
На сьогодні ВІЛ-інфекція не має радикальних засобів лікування, тому головною зброєю в боротьбі з поширенням вірусу є попередження нових випадків інфікування. Отже, в наш час край необхідно знати правду, міри безпеки та профілактики. 

DSCN1422  DSCN1425
DSCN1442  ??????????
??????????  DSCN1436

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.