В атмосфері доброзичливості і взаєморазуміння

28.04.2011 в бібліотеці “круглий стіл”  „МІСЬКІ ДИТЯЧІ БІБЛІОТЕКИ ТА БІБЛІОТЕКИ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ: ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОДІЇ” для працівників бібліотек освітніх закладів Суворовського району пройшов в атмосфері доброзичливості і взаєморазуміння.

Багато корисной та потрібній інформації отримали бібліотекарі шкіл Суворовського району. Ознайомилися з рекламною продукцією Централізованої системи дитячих бібліотек міста Одеси та іншими методичними документами.

Завідуюча бібліотекою №40 Єнгібарян І. О. та головний бібліотекар дитячої бібліотеки №40 Коваленко М. М. познайомили присутніх з довідковим фондом бібліотеки, з періодичними виданнями та новинками дитячої літератури. Виступили з аналізом роботи та словами подяки кращим бібліотекарям шкіл суворовського району.

Заступник директора Центральної системи дитячих бібліотек Ітрухіна М. В. та завідуючая відділом комплектування та обробки бібліотечних документів Рижко Л. М. виступили з методичними рекомендаціями, які допоможуть краще організувати роботу бібліотек для вирішення спільних практичних задач та познайомили присутніх з комплектуванням і придбанням нових документних ресурсів в Центральній системі дитячих бібліотек

This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.